L’acte de graduació de la promoció del curs 2022-2023 s’ha celebrat el divendres 24 de novembre a les 18:00h al Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.  

La cerimònia ha comptat amb la presència de la directora del despatx, la Meritxell Gabarró, que per primera vegada ha tingut l’honor d’apadrinar un acte de graduació universitària, on ha pogut adreçar-se als recents graduats i desitjar-los èxits i encerts, tant en la tria de l’especialització, com la del sector, així com del propi exercici de la professió.

Tots ells seran juristes i alguns d’ells exerciran l’advocacia, que la pròpia Meritxell defineix com una professió vocacional, intensa i apassionant.

Han estat uns anys d’esforç i desenvolupament on han pogut créixer tant a nivell personal com professional, amb el suport dels seus pares i família, que els han acompanyat durant aquesta etapa i el dia de la graduació, tancant el cercle per celebrar el naixement d’una carrera que n’estem segurs serà molt pròspera. Cal fer una menció especial també a tots aquells professionals que han contribuït en la formació dels nous graduats, que enguany representaran el futur del món jurídic del nostre país.

L’esdeveniment l’ha obert el Dr. Andreu Olesti Rayo, com a degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, seguit pels dos representants dels nous graduats i graduades, els Sr. David Valls Broco i la Sra. Meritxell García. A continuació, la Dra. Chantal Moll de Alba, el Dr. Rafael Guasch Martorell i la nostra directora, Meritxell Gabarró, han fet els seus parlaments com a padrins de la graduació, amb la cloenda de l’acte al càrrec del Degà de la Facultat de Dret. Una organització institucional a l’alçada d’una Universitat com la de Barcelona.