L’Ignasi Soler, advocat associat col·laborador al despatx de Gabarró Advocats -Herències-, ha impartit recentment una ponència on-line en el marc del Curs de Successions de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

En aquesta edició 2023 del curs, la coordinació del qual recau en la nostra directora Meritxell Gabarró,l’Ignasi Soler ha estat l’encarregat de conduir la ponència titulada: “Els pactes successoris. Concepte, tipologia, avantatges, riscos i cauteles”.  

Ho ha fet d’una forma molt pràctica i dinàmica, per tal de, no només generar interès en els alumnes, sinó també d’interpel·lar-los en certs aspectes. D’aquesta manera, ha propiciat que es plantegessin dubtes i s’animessin a compartir els seus comentaris i opinions al voltant dels temes tractats, que eren els diferents tipus de pactes successoris que existeixen així com els avantatges i inconvenients que pot tenir aquesta forma d’ordenar la successió.

Aquesta manera d’abordar les qüestions en la matèria successòria fa que, tot i ser on-line, el curs sigui participatiu, enriquidor i agraït per a totes les parts implicades. Sempre és un gran plaer poder compartir el nostre coneixement quan és rebut amb tantes ganes d’aprendre i entusiasme!