Herències – Presentació

Entenem les herències de manera global

A Gabarró Advocats -Herències- som un despatx d’advocats experts en herències a Barcelona i oferim un assessorament complet en matèria hereditària: global, personalitzat, humà (ja que es tracta de moments difícils per a les persones) i amb un sòlid coneixement jurídic.

L’assessorem i acompanyem en totes les gestions per fer un bon testament, així com planificar la seva herència per estalviar impostos i discussions. També l’assessorem i li fem les gestions pel que fa a l’acceptació i renúncia de l’herència, l’adjudicació de l’herència amb anàlisi des de les vessants civil i fiscal, la partició de l’herència, la comprovació i càlcul del dret a la quarta falcídia, anàlisi de l’existència o no de béns col·lacionables i qualsevol altra qüestió relacionada amb les herències, com la reclamació o el pagament de la llegítima.

La negociació és imprescindible en les herències i, per quan sigui necessari, comptem amb un departament expert en procediments judicials de dret successori per tal de defensar els seus drets i interessos davant dels tribunals.

També comptem amb un departament especialitzat en herències internacionals, ja que en un món globalitzat és comú que les herències involucrin persones i béns de més d’un país.

Més serveis

Testaments

Es tracta de fer un bon testament, no només de tenir testament fet.

Obtenció de documents

Els documents estrictament necessaris per a iniciar la tramitació d’una herència

Defunció sense testament

Quan no hi ha testament la Llei determina els hereus

Llegítima

Quant és, com i quan es paga? Es pot desheretar?

Gestió del patrimoni heretat

És imprescindible la gestió adequada del patrimoni

Documents notarials preventius

Documents per poder suplir el procediment judicial de modificació de la capacitat

Procediment judicial de modificació de la capacitat (incapacitacions)

Procediment judicial quan és inevitable haver d’anar al jutjat per a incapacitar els nostres